Új bejegyzés a szociáldemokrata blogban. Az erdőkert a jövő élelemtermelés egyik formája. Fosszilis energia befektetése nélkül, ahogy telik az idő egyre többet terem. Mind egészséges, vegyszermentes élelem amit csak össze kell gyűjteni. Egyik célunk, hogy elterjesszük az országban a kisebb nagyobb közösségi erdőkerteket. Hogy pontosan mi is a blogban olvasható.

A szociáldemokrácia blogban az ellenzék esélyeiről. Reményeink szerint a neoliberális magukat szociáldemokratának mondó, valójában a tőke érdekeit képviselők helyett lesznek valódi szociáldemokrata jelöltek is, akikre lehet majd szavazni. Olvassátok el a blogbejegyzést! Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, ha szeretnétek hozzájárulni, hogy valódi szociáldemokrata jelöltek legyenek a  választásokon és megszerveződjön végre a szociáldemokrata mozgalom.

2023. 10. 17. – A Magyarországi Szociáldemokrata Párt rendkívüli közgyűlése 2023. november 18-án 9:30 órakor kerül megrendezésre a Bányászati Dolgozók Szakszervezetének székházában (Budapest VI. Városligeti fasor 46-48.).

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

2023. 09. 10. – A Magyarországi Szociáldemokrata Párt indul a 2024-es európai parlamenti választásokon. A 2024. évi EP választásra felkészülve az MSZDP közgyűlése jóváhagyta az európai parlamenti képviselőjelöltjeinek listáját.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

2023. 08. 08. – A Magyarországi Szociáldemokrata Párt rendkívüli közgyűlése 2023. szeptember 09-én 9:30 órakor kerül megrendezésre a Bányászati Dolgozók Szakszervezetének székházában (Budapest VI. Városligeti fasor 46-48.).